Kutso, Kütahya Valiliği ile İşbirliğine Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Kutso, Kütahya Valiliği ile İşbirliğine Devam Edecek

Kutso, Kütahya Valiliği ile İşbirliğine Devam Edecek

Nafi Güral başkanlığındaki Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Kütahya Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Hüdayar Mete Buhara, Metin Selçuk ve Bilal Ölmez’i makamında ziyaret etti.

20.03.2014 10:59

Nafi Güral başkanlığındaki Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Kütahya Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Hüdayar Mete Buhara, Metin Selçuk ve Bilal Ölmez'i makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyaretine, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Karaaytaç, Fatih Alkış, Harun Yurdagül katıldılar.

KUTSO'nun organizasyon yapısı ile çalışma prensipleri hakkında bilgi paylaşılan ziyaretlerde, Kütahya ve Türkiye gündemine dair güncel konular hakkında sohbet edildi. Ayrıca, Kütahya'nın sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesine katkı sağlamak üzere fikir alışverişi yapılarak, Kütahya Valiliği ile KUTSO'nun işbirliğinin devam edeceğine dair karşılıklı görüşler ifade edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutso, Kütahya Valiliği ile İşbirliğine Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement