Kuyumcular Çarşısı'ndan Kurt'a Hizmet Talebi - Son Dakika
Yerel

Kuyumcular Çarşısı'ndan Kurt'a Hizmet Talebi

Kuyumcular Çarşısı\'ndan Kurt\'a Hizmet Talebi

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçim gezilerini büyük bir tempo ile sürdürüyor.

24.03.2014 14:55

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, AK Parti Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ile birlikte Tarihi Kuyumcular Çarşısı'nı ziyaret etti.

Kuyumcu esnafından yoğun ilgi gören Kurt, kuyumcu esnafının, hizmet konusunda taleplerini dinledi. Esnafların ve vatandaşların artık AK Parti Belediyeciliği ile tanışma vaktinin geldiğini ifade eden Kurt, hizmetler için oy istedi.

NEWROZ KUTLAMALARI HÜKÜMET'İN BARIŞ SÜRECİNE İLİŞKİN ÇABALARINI GÖSTERDİ

Geçtiğimiz Newroz kutlamalarının, barış sürecine ilişkin çabaların Hükümet nezdinde çok büyük bir şekilde devam ettiğini gösterdiğini belirten Kurt, "Newroz'un kutlanış şekli hükümetin tavrı, alandaki sükûnet bize bu anlamda yine umut veren başka bir unsurdu. Bu şehrin artık hizmetle, sosyal, kültürel ve ekonomik ayaklanmayla birlikte siyasal kazanımlara eşdeğer yürüyüşü paralel bir şekilde yürütmesi gerekiyor. Buna ilişkin ciddi bir beklenti var. Yinede zaman zaman partilere atılan ses bombaları gibi, bizi huzursuz eden barıştan rahatsız olan unsurların varlığına işaret eden kaygı verici olaylarla da yaşamaktayız. Halkın barış isteği, barışa olan sahiplenme duygusu ve bu güçlü inanç bu tür barışı provoke eden anlayışı muhakkak engelleyecektir ama burada en görevin BDP'ye düştüğünü unutmamak gerekir. Halkımız bu anlamda BDP'den daha sağduyulu çağrılar beklemektedir" dedi.

MİLLETİMİZİN HİZMETLE İLGİLİ BEKLENTİSİ DERİNLEŞİYOR

Kurt, her gittikleri yerde milletin özellikle hizmetle ilgili beklentisinin derinleştiğini gördüklerine değinerek, "Bu bizi umutlandırıyor. Çünkü bu artık kalkınmanın da ne kadar önemli olduğunun bilincinin halkta oluştuğuna ilişkin bir umuttu. Sloganlarla tek başına bu şehrin yönetilemeyeceğini biz 15 yıllık tecrübe ile şuan görmüş olduk. 15 yıllık tecrübe sonrasında tek başına sloganların bu şehre zarar verdiğini daha çok görmeye başladık. Dolayısıyla artık devir slogan devrinden çözüm üretim devrinden kalkınma devrine geçiş devridir. Halkımızın bize çok ciddi bir tevecühhü var. İnşallah sandıklar da bunu yansıtacaktır. Hep birlikte bunu göreceğiz inşallah" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kuyumcular Çarşısı'ndan Kurt'a Hizmet Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement