Kyk'lı Gençlere Sosyal Medya Semineri - Son Dakika
Yerel

Kyk'lı Gençlere Sosyal Medya Semineri

Kyk\'lı Gençlere Sosyal Medya Semineri

Kredi ve Yurtlar Kurumu Balıkesir İl Müdürlüğü bünyesinde KYK’lı öğrencilere sosyal medya semineri verildi.

06.05.2016 14:26

Kredi ve Yurtlar Kurumu Balıkesir İl Müdürlüğü bünyesinde KYK'lı öğrencilere sosyal medya semineri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli illerde 'Dijital Hayat' konulu seminer programları düzenledi. Balıkesir'de sonuncusu yapılan seminerde İletişim Uzmanı Yalçın Arı öğrencilere sosyal medyada dikkat edilmesi gereken hususları anlattı.

Balıkesir İl Müdürlüğü kampüsü içerisinde yer alan Balıkesir Yurdu konferans salonunda yapılan programa KYK Balıkesir İl Müdürü Yakup Dönmez, SGK Altıeylül Müdürü Şeref Karaca, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ferhan Şahin, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Narlı, Yurt Müdürleri Mustafa Erol, Aynur Özdemir ve çok sayıda öğrenci katıldı. İletişim Uzmanı Yalçın Arı sunumunda sosyal medya ağlarının nasıl kullanılması gerektiğini masaya yatırdı. Dünyada sosyal medya ağlarının popülerliğinin artmasıyla kullanıcı sayısının da arttığını ifade eden Arı, gençlerin sosyal medyada bilinçli olmaları gerektiğini söyledi.

Twitter ve Facebook ağlarının kullanım aşamalarında nelere dikkat edilmesi gerektiğini dile getiren Arı, örneklerle sunumunu görselleştirdi. İnternetin ve sosyal ağların günlük hayatımızda her geçen gün daha fazla yer kaplamaya başladığına değinen Arı, geleneklerin alışkanlıkların iletişim ve hayatı algılama biçimlerinin değişime uğradığını belirtti. İletişimci Arı, öğrencilerle soru cevap şeklinde sürdürdüğü konuşmasında çeşitli videolar izleterek internet çağının dünü, bugünü ve geleceği hakkında ipuçları verdi.

Program sonunda öğrenciler için yaş pasta kesimi yapılarak İletişim Uzmanı Yalçın Arı'ya İl Müdürü Yakup Dönmez tarafından teşekkür ve plaket takdimi yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kyk'lı Gençlere Sosyal Medya Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement