Lapseki'de Devir Teslim Törenleri - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Devir Teslim Törenleri

Lapseki\'de Devir Teslim Törenleri

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi ve Umurbey beldesinde, seçimlerin ardından belediyelerde devir teslim töreni yapıldı.

02.04.2014 14:05

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi ve Umurbey beldesinde, seçimlerin ardından belediyelerde devir teslim töreni yapıldı. Çardak Beldesinde ise yeniden kazanan Basri Ulaş halka teşekkür etti.

Lapseki MHP'li eski Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, AK Parti adaylığından Lapseki Belediye Başkanlığını kazanan Eyüp Yılmaz ile birlikte devir teslim töreninde bir araya geldi. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Mehmet Ekim'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti. Belediye önünde yapılan konuşmada açıklama yapan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Allah nasip etti, bugün belediyeyi devraldık. Seçimler çok çabuk geçiyor. Sizler için vaatlerimiz var, Lapseki için hayallerimiz var. İlçemiz için projelerimiz var. Ben tek başıma bu işleri tek başıma yapacağım anlamı çıkmasın. Biz ne yapacaksak birlikte yapacağız, beraberce yapacağız. Sizler ile birlikte Lapseki'yi geleceğe hazırlayacağız. Çocuklarımıza iyi bir Lapseki bırakmak için taşın altına hepimiz elimizi koyacağız. Bugünden itibaren sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirebilmemiz için harekete geçeceğiz, en ufak bir şüpheniz olmasın. Özellikle şunu söylemek istiyorum. Tüm Lapseki'mize evimin kapısı, telefonum ve belediyemizin kapısı 24 saat açık olacak. Bu belediye sizlerin belediyesidir. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

UMURBEY BELDESİNDE DEVİR TESLİM

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesine CHP yönetiminden zaferle belediyeyi kazanan Ak Parti Belediye Başkanı Sami Yavaş devir teslim töreninden sonra yeni görevine resmen başladı. CHP'li eski Belediye Başkanı Ahmet Vedat Özkan genç ve çiçeği burnunda yeni belediye Başkanı Sami Yavaş'a (33) görevinde başarılar diledi. Özkan, "Genç, dinamik ve çok istekli bir kardeşimiz. Beldemiz için inşallah hayırlısı olur. Ben başarılı olacağına yürekten inanıyorum" dedi. Sami Yavaş asıl görevin yeni başladığının altını çizerek "Millete hizmet etmenin vebalini üzerimize almış bulunuyoruz. İnşallah daha güzel daha modern ve yaşanabilir bir belde inşasının devamı için ter dökeceğiz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Çardaklı seçmenlerin teveccühleriyle ikinci defa seçimleri kazandığını ifade eden Belediye Başkanı Basri Ulaş, bu dönemde daha çok hizmet edeceklerini söyledi. Amaçlarının genç nesillere ve vatandaşlara daha iyi hayat standartları getirmek olduğunu açıklayan Başkan Ulaş, yeni yatırımlarla eksikliklerin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtti. Bu seçimleri halkın iradesi yani Çardak halkı kazanmıştır diyen Başkan Ulaş, tüm vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır mesajı verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Devir Teslim Törenleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement