Lapseki'de İftar Tartışması - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de İftar Tartışması

Lapseki\'de İftar Tartışması

İstanbul Esenyurt Ak Parti İlçe Teşkilatı Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde düzenlediği organizasyonla 5 bin kişiye iftar verdi.

06.08.2013 13:39

İstanbul Esenyurt Ak Parti İlçe Teşkilatı Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde düzenlediği organizasyonla 5 bin kişiye iftar verdi. İftar yemeği, AK Parti ilçe başkanlığı ile MHP'li Belediyeyi karşı karşıya getirdi.

Lapseki pazar meydanında gerçekleşen iftar yemeğine katılanlar arasında Ak Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer de davetliler arasındaydı. İftara saatler kala Lapseki Ak Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değerle Lapseki esnafını ziyaret ederek gül takdim etti. Ak Parti Bayraklarının döşendiği iftar alanında Milletvekilleri kısa kısa gündem değerlendirmesinde bulundu. Lapseki ilçesinde patlatılan iftar topuyla birlikte 5 bin kişi aynı anda orucunu açtı.

İftar programında pazar yerinin kapanması, Ak Parti ile MHP'li belediyeyi de karşı karşıya getirdi. Lapseki Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim, iftar öncesinde pazar meydanının kapatılmasının uygun olmadığı yanıtını gönderdi. Lapseki Ak Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen ise yaşanan olayları tatsız bulduğunu söyledi. Gürşen, "Siyasi partiler bu tip organizasyonlarda yer iznini mülki amirlikten alırlar bizde öyle yaptık. Lapseki belediyesini canı gönülden halisane duygularla soframıza davet ettik. Belediye başkan vekilimiz ve belediye başkanımız program için yerin uygun olmadığını, pazar meydanında yaparsak belediye olarak bize bir hizmet veremeyeceklerini ve hiç bir sorumluluk almayacaklarını beyan ettiler ve öylede oldu. Bu olay bizleri fazlasıyla üzmüştür. Keşke bizlerle soframızı paylaşma nezaketinde bulunsaydı" dedi. Gürşen, Pazar meydanının Çardak belediyesi ve Köylere Hizmet Götürme birliğinin imkanlarıyla temizlenerek eski haline getirildiğini de söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de İftar Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement