Lapseki'ye İçme ve Kullanma Suyu Getirme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Lapseki'ye İçme ve Kullanma Suyu Getirme Çalışmaları

Lapseki Belediyesinin ilçeye içme ve kullanma suyu getirme çalışmaları sürüyor.

26.12.2015 14:53

Lapseki Belediyesinin ilçeye içme ve kullanma suyu getirme çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer ile belediye meclisi üyeleri, Bayramdere Barajı'ndan ilçeye getirilecek suyuyla ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Yılmaz, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 ay önce başlattığımız, 20 kilometre uzaklıktan su getirme projesinde, 15 kilometrelik hattın borularının döşendiğini belirterek, "Hava şartlarının iyi gitmesinden dolayı çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Allah'ın izniyle bir ay içinde ishale hattının döşenmesi tamamlanacak. Bunun yanında bin 500 tonluk su depo ile arıtma sistemi yapılacak" dedi.

Yılmaz, tüm çalışmaların 1 Haziran'da tamamlanmasının planlandığını ifade ederek, "İlçemiz temiz suya kavuşuyor. Çalışmaların çoğu gitti, azı kaldı" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki'ye İçme ve Kullanma Suyu Getirme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement