LDP'den Malazgirt'te Ziyaret - Son Dakika
Yerel

LDP'den Malazgirt'te Ziyaret

LDP Genel Başkan Yardımcıları Tavşan ve Gonca, Türkiye'de partilerinin ilk belediyesi olan Konakkuran Belde Belediyesini ziyaret etti.

18.04.2014 14:54  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Tavşan ve Ali Sami Gonca, Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran Belde Belediyesini ziyaret etti.

Tavşan ve Gonca, partilerinin ilk belediyesi olan ve başkanlığa seçilen Bülent Ateş'i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Tavşan, 20 yıldan sonra Konakkuran beldesinde bir ilki gerçekleştirdiğini ve ilk defa belediye başkanlığı kazandığını söyledi.

Konakkuran Belde Belediyesi'nin, LDP'nin aynası olacağını ifade eden Tavşan, "Burası LDP'nin ilk belediyesidir. Parti olarak gücümüzün yettiği ölçüde belde için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu konuda belde halkının hiç şüphesi olmasın" dedi.

Ali Sami Gonca ise yapabilecekleri çalışmaları incelemek ve halkın sıkıntılarını dinlemek amacıyla beldeye geldiklerini ifade etti.

Konukkuran Belde Belediye Başkanı Bülent Ateş ise beldede sıkıntılı bir seçim geçirdiklerini anımsatarak, belde halkının büyük desteğiyle çok önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Kıt kaynaklarla güzel şeyler yapmaya çalışacaklarını bildiren Ateş, "Belediyemizin İller Bankası'nın geliri dışında hiçbir geliri yok. Bu gelir ise ancak personel giderini karşılayabiliyor. Onun için partimizin desteğini bekliyoruz" dedi.

Başarılarından dolayı Ateş'e plaket veren Tavşan ve Gonca, beldedeki vatandaşları da ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel LDP'den Malazgirt'te Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement