Lice Belediyesi'nden Dolu Dolu 15 Temmuz Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Lice Belediyesi'nden Dolu Dolu 15 Temmuz Etkinliği

Lice Belediyesi\'nden Dolu Dolu 15 Temmuz Etkinliği

Diyarbakır’ın Lice İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla 2 gün boyunca dolu dolu sürecek etkinlikler düzenleniyor.

14.07.2017 14:07

Diyarbakır'ın Lice İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla 2 gün boyunca dolu dolu sürecek etkinlikler düzenleniyor.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sinan Başak talimatları ile Lice ilçesinde çeşitli etkinlikler tertiplendi. 15 ve 16 Temmuz tarihlerinde ilçede düzenlenecek olan etkinliklerle hain darbe girişimine karşılık milletin gösterdiği kahramanlıkların anlatılacağı ve bu kahramanlıkların unutturulmamasının hedeflendiği belirtildi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi ve milletin destansı direnişini unutturmamak adına yapılacak etkinliklerin Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edilen 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde başlayacağı ve 2 gün boyunca devam edeceği bildirildi. Lice Belediye Başkanlığı bahçesinde düzenlenecek etkinliklerin 15-16 Temmuz tarihlerinde devam edeceği açıklandı. Etkinlikler kapsamında birinci günde; sabah tenis ve atletizm temalı yarışma, akşam 15 Temmuz Demokrasi Meydanı açılış töreni, 15 Temmuz fotoğraf sergisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti, yemek ikramı ve 15 Temmuz belgesel gösterimi yer alacağı belirtildi. Etkinliklerin ikinci gününde ise yine Lice Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen yemek ikramı, fotoğraf sergisi ve 15 Temmuz belgesel gösterimiyle anma töreninin yapılacağı bildirildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lice Belediyesi'nden Dolu Dolu 15 Temmuz Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement