Lise Öğrencisinden Yardım Kampanyasına Destek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lise Öğrencisinden Yardım Kampanyasına Destek

28.11.2014 15:20  Güncelleme: 16:18

Diyarbakır'da Suriye'nin Rojava ve Irak'ın Şengal bölgelerinden gelen mülteciler için başlattığı kampanyaya lise öğrencisi okul harçlığıyla destek verdi.

Diyarbakır'da Kayapınar Belediyesi'nin Suriye'nin Rojava ve Irak'ın Şengal bölgelerinden gelen mülteciler için başlattığı kampanyaya bir lise öğrencisinin okul harçılığıyla destek verdiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Kayapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu 11'nci sınıf öğrencisi Sultan Çakmak'ın topladığı 77 liralık okul harçlığını, Kayapınar Belediyesi'ne teslim ettiği belirtildi.

Açıklamada, Çakmak'ın, televizyonda gördükleri karşısında etkilendiği ve babasından her hafta aldığı 15 liralık okul harçlığını toplayarak, kampanyaya katkı sunduğu ifade edildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lise Öğrencisinden Yardım Kampanyasına Destek - Son Dakika


Advertisement