Lösemili Çocuklar Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Lösemili Çocuklar Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

LÖSEV Haftası kapsamında lösemili çocuklar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın makamında ziyaret etti.

01.06.2015 17:25

LÖSEV Haftası kapsamında lösemili çocuklar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın makamında ziyaret etti.

LÖSEV Haftası nedeniyle LÖSEV İstanbul Sosyal Hizmetler Uzmanı Ayşegül Sözer, LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Neslihan Çelik ve Edirne'deki lösemi hastalığına yakalanan çocuklar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti. Kendilerini kapıda karşılayan Başkan Gürkan'a büyük bir sevgiyle sarılan minik Eren, başkanın kucağından bir an olsun inmedi.

Başkan Gürkan, minik Eren'le birlikte, öz çekim yaparak "Sevgili Eren'le LÖSEV Haftası ziyaretinde özçekim yaparak, Bir tuğlada siz koyun diyoruz" dedi.

Dünyadaki bütün anne babaların en büyük dileğinin çocukların büyüdüğünü görmek olduğunu söyleyen Gürkan, şunları kaydetti:

"Lösemiye yakalanmış çocukların yapmış olduğu mücadeleye bizde destek veriyoruz. LÖSEV'in Ankara'da açtığı onkoloji hastanesine herkes bir tuğla koymaya çalıştı. Bu kötü hastalığa yakalanan çocukların daha sağlıklı ortamda tedavi görmesi, Atatürk'ümüzün cumhuriyeti emanet ettiği bu çocukları daha sağlıklı yetişmesi için LÖSEV'in çok ciddi katkıları var. Biz de Edirne Belediyesi olarak bunları destekliyoruz. Umut ediyorum ki, bir gün dünyada bu hastalık son bulacak.  Ailelere, annelere, babalara destek olmamız gerekiyor. Herkesi 'Bir tuğlada siz koyun' kampanyasına destek olmaya bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lösemili Çocuklar Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement