Lösemili Çocukları Sevindirecekler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lösemili Çocukları Sevindirecekler

Lösemili Çocukları Sevindirecekler
16.01.2015 09:07

Daha önce çeşitli etkinliklerle lösemili çocuklar için bağış toplayan Batman Ziya Gökalp Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, yeni bir etkinlik düzenleyecek.

Ziya Gökalp Ortaokulu'nda 19-23 Ocak tarihleri arasında Okul bünyesinde "Mikrofon Sende!, Şarkını Söyle" isimli Karaoke etkinliği gerçekleştirilecek.

Tüm gelirini Lösemililer Vakfı (LÖSEV)'na bağışlayacak olan öğrenciler, kamuoyundan duyarlılık bekliyor. Okul öğretmenleri ve öğrenciler, yapılacak etkinliğe duyarlı herkesi davet ettiler.

Etkinlik hakkında yapılan açıklamada "Okulumuzda düzenleyeceğimiz ve elde edilecek tüm gelir LÖSEV'e bağışlanacak, bu etkinlik bizim ve özellikle lösemili çocuklar için çok önemli. Daha önce de Lösev'e yardım kampanyaları düzenlenmiş ve sınıflar kendi aralarında para toplayıp Lösev'e bağış yapmışlardı. Bütün sınıflara Lösev'in takvimlerinden alındı ve çocuklar bu konuda çok duyarlı olduklarını gösterdiler. Batmanlılar, lösemili çocukları sevindirmek isterlerse etkinliğime katılabilirler" şeklinde bilgi verdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Lösemili Çocukları Sevindirecekler - Son Dakika


Advertisement