Lüleburgaz Öğretmenevinde Ucuz Yemek Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Öğretmenevinde Ucuz Yemek Hizmeti

Lüleburgaz Öğretmenevinde Ucuz Yemek Hizmeti

Lüleburgaz ilçesinde bulunan öğretmenevinde hafta içi her gün çıkan yemekten günlük ortalama 100 kişi faydalanıyor. Ayrıca, Lüleburgaz'ın tüm beldelerine yemek servisi yapılarak günde 100 kilometreden fazla yol kat ediliyor. Yemek fiyatları öğrenciler için 50 lira, siviller için ise 110 lira olarak belirlenmiş durumda. Öğretmenevi, toplumsal ve sosyal bir hizmet sağlamayı amaçlamaktadır.

20.02.2024 17:11  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'ne bağlı Lüleburgaz ilçesinde bulunan öğretmenevinde hafta içi her gün saat 12.00 ve 14.30 arası çıkan yemekten günlük ortalama 100 kişi ucuz şekilde faydalanıyor.

Öğretmenevine gelerek yemek yiyen vatandaşların dışında Lüleburgaz'ın tüm beldeleri dahil talep olan okullara yemek servisi veriliyor ve dağıtım aracı günde 100 kilometreden fazla yol kat ediliyor. Kurumda yemek fiyatları öğrenciler için 3 çeşit 50 lira, siviller için ise 4 çeşit 110 lira şeklinde belirlenmiş durumda.

Öğretmenevi Müdürü Sönmez Doğan konu hakkında, "Amacımız kar etmek değil, zarar etmemek. Burada toplumsal, sosyal bir hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Tüm satışlarımız vergili ve özenli. Satışlardan elde edilen kar öğretmenevimizin ihtiyaçları için kullanılıyor. Buraya öğrenciler, öğretmenler, veliler gibi pek çok insan geliyor. Bizim götürdüklerimizin dışında günde ortalama 100 kişiyi ağırlıyoruz. Bazen daha da fazla oluyor" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Öğretmenevinde Ucuz Yemek Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement