M. Lütfi Suyolcu Ölümünün 17. Yılında Kuşadası'nda Anıldı - Son Dakika
Yerel

M. Lütfi Suyolcu Ölümünün 17. Yılında Kuşadası'nda Anıldı

M. Lütfi Suyolcu Ölümünün 17. Yılında Kuşadası\'nda Anıldı

Kuşadası eski Belediye Başkanı M.Lütfi Suyolcu, ölümünün 17.yılında Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen törenle anıldı.

18.05.2012 12:29

Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Lütfi Suyolcu, ölümünün 17. yılında Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen törenle anıldı.

Bilindiği gibi 1977-1980 ve 1989-1994 yılları arasında iki dönem Kuşadası Belediye Başkanlığı yapan M. Lütfi Suyolcu, 16 Mayıs 1995 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Suyolcu için ölümünün 17. yılında Kuşadası Belediyesi tarafından Kervansaray'da düzenlenen anma etkinliğine Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Suyolcu'nun eşi Hülya Suyolcu ile oğlu Çağrı Ecevit Suyolcu ve kızı Çiğdem Suyolcu'nun yanı sıra Gitme Baba filminin oyuncu ve yönetmen kadrosu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Lokma dökülen ve Suyolcu'nun hayatı ile gitme baba filminden karelerin video gösterisiyle anlatıldığı anma etkinliğinin açılışında konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, hunharca bir cinayete kurban giden eski belediye başkanı Suyolcu'yu rahmetle andıklarını belirterek, "Onu unutmamız, unutturmamız mümkün değil. Kentimizde ve yüreklerimizde derin izler bırakan başkanımız bizlere örnek olmaya devam ediyor, edecek" dedi. Etkinlikte Suyolcu'uun avukatı Kamil Aköz ve Gitme Baba filminin başrol oyuncusu Murat Karasu da birer konuşma yaptı. Anma etkinliğinde konuşan kızı Çiğden Suyolcu ise babasının hayatını anlatan filmle ilgili çekimlerin devam ettiğini belirterek, anma etkinliğine katılanlara teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel M. Lütfi Suyolcu Ölümünün 17. Yılında Kuşadası'nda Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement