Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

"Bir haftada 3 önemli maçı galip tamamlamayı bildik" dedi.

23.04.2011 20:07

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 101-79 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Hakan Demir,

"Bir haftada 3 önemli maçı galip tamamlamayı bildik" dedi.

Demir, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş Cola Turka, Olin Edirne maçlarını ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi maçını da galip tamamladıklarını belirterek, "Bir haftada, 3 önemli maçı galip tamamlamayı bildik. Bu galibiyetlerle ligdeki pozisyonumuzu kuvvetlendirdik. Maçın ilk yarısında oluşan farkı koruyarak maçı kazanmayı bildik. Kalan 2 haftada elimizden gelen mücadeleyi yapıp, ligi bitirebileceğimiz en üst sırada tamamlamak için mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.

-Antalya BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CEPHESİ-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Murat Bilge ise müsabakanın başından itibaren Pınar Karşıyaka'nın kontrolü eline geçirdiğini belirterek,

"Rakibimizi yakalamaya çalıştıysak da bunda başarılı olamadık. Basit hatalar ve erken hücumlardan sonra farkın açılmasını engelleyemedik. Maç içinde büyük hatalar yaptık. Birkan'ın ilk devrede attığı 18 sayı, hesabımızda yoktu. Önümüzdeki TOFAŞ maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

-İSTATİSTİKLER-

Karşılaşmayı her iki ekip de 11'er hücum ve 21'er savunma ribaundu ile tamamlarken, Antalya Büyükşehir Belediyesi ilk devrede hiç 3 sayılık basket bulamadığı müsabakayı 12'de 4'lük bir performansla bitirdi.

2 sayılık atışlarda yüzde 62, 2'lik bir oran yakalayan Pınar Karşıyaka, 3 sayılık atışlarda da yüzde 46, 9 ile mücadele etti.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement