Magider Üyeleri Açılışa Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Magider Üyeleri Açılışa Doymuyor

Magider Üyeleri Açılışa Doymuyor

Manisa Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Haşim Çelik’in Yeni Mahalledeki yeni hukuk bürosunun açılışı yapıldı.

18.10.2015 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Haşim Çelik'in Yeni Mahalledeki yeni hukuk bürosunun açılışı yapıldı. Açılışa MAGİDER üyeleri tam kadro katıldı.

Av. Haşim Çelik'in hukuk bürosu açılışına MAGİDER Yönetim Kurulu tam kadro katılırken, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Basın İlan Kurumu Manisa Şubesi Müdürü Kenan Tokgöz, çok sayıda avukat ve davetli katıldı.

Okunan dualar eşliğinde açılan büronun kurdelesini Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu ve Basın İlan Kurumu Manisa Şubesi Müdürü Kenan Tokgöz birlikte kesti.

Hukuk bürosunu Avrupa'da bile eşi benzeri olmayan bir tasarımla dizayn ettiklerini kaydeden Av. Haşim Çelik, "Artık fabrika gibi işçi sayımızla, sağladığımız istihdam ve yeni girişimlerimizle ülke ekonomisine ve ülkemizin hukuk sistemine bundan sonra daha büyük adımlarla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Açılıştan sonra açıklama yapan MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu; "Allah'ımıza hamdolsun ki bir yıl içindeki 9'uncu açılışımızı gerçekleştirdik. Tüm üyelerimiz azimli ve istikrarlı bir şekilde ülke ekonomisi için çalışmaya devam ediyor. Biz MAGİDER Ailesi olarak her dönemde, gerek iyi günde gerek kötü günde hiçbir bahaneye ve acziyete düşmeden; imansıza iman, hırsıza alın terinin tadını, namussuza namusu, yalancıya dürüstlüğü anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Maddiyattan önce ülkemize maneviyat borcumuzun olduğunun farkında olan bir kurumuz. Paranın azıyla da çoğuyla da ilgilenmiyoruz. Çünkü azı da çoğu da azdırır. Bize göre günlük 50 TL kazanıp 40 TL harcayan zengin, 5 bin TL kazanıp 5 bin 500 TL harcayan fakirdir. Aç gözlüyü doyuracak miktar daha bulunamadı. Çünkü parayı çok bulup kendini cinsel fantezilere adayanla, parayı az bulup kendini pazarlayanın namus eşiği aynıdır. Ahlaksızlığın kategorisi de derecesi de olmaz. Allah'tan dileğimiz bizi helaliyle kazanıp sağlığıyla harcayanlardan olmamızı nasip etmesidir. Ülkemizi karıştırmaya, vatanımızı bölmeye, bizleri birbirimize vurdurmaya çalışanlara karşı, maliyetten kaçıp işine hile karıştıranlara karşı her dönem aşkla, inatla, hevesle yeni iş yerleri açıp yeni yeni istihdam sağlayıp cevaplarını misliyle vermeye devam edeceğiz. Sayın Av. Haşim Çelik'e de bu yolda hayırlı işler, bereketli kazançlar dileriz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Magider Üyeleri Açılışa Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement