Makü Senato Toplantısı Ağlasun Meslek Yüksekokulu'nda Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Makü Senato Toplantısı Ağlasun Meslek Yüksekokulu'nda Gerçekleştirildi

Makü Senato Toplantısı Ağlasun Meslek Yüksekokulu\'nda Gerçekleştirildi

Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Senato Toplantısı'nın 162.oturumu Rektör Prof.Dr.Mustafa Saatcı başkanlığında Ağlasun Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

15.09.2012 16:24

Mehmet Akif

Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Senato Toplantısı'nın 162. oturumu Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı başkanlığında Ağlasun Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Senato toplantısı öncesinde Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı Ağlasun Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan'ı makamlarında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Daha sonra Kaymakam Ramazan Kurt, Belediye Başkanı Aydın Kaplan, Yönetim Kurulu ve Senato üyeleri ile birlikte öğle yemeği yiyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı, daha sonra restore edilen su değirmeninde incelemelerde bulundu.

Ardından Ağlasun Meslek Yüksekokulu'na geçen Rektör Saatcı, Kaymakam Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Aydın Kaplan ve Senato Üyeleri yenilenen çevre düzenlemeleri hakkında Ağlasun Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Şeker'den bilgiler aldılar. Yapılan incelemelerin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Kaymakam Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Aydın Kaplan, Yönetim Kurulu ve Senato Üyeleri Ağlasun Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan Güzel Sanatlar Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdiler.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Kurulu ve Senato üyeleri, gündemdeki konuları tartışmak üzere biraraya geldi. Senato toplantısının ardından Ağlasun'da bulunan Sagalassos antik kentinde incelemelerde bulunan senato üyeleri kent hakkında genel bilgiler aldı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Makü Senato Toplantısı Ağlasun Meslek Yüksekokulu'nda Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement