Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği
(DSYB) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özcan ile Burdur Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Ahmet Dallı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
(MAKÜ) Veteriner Fakültesi'nin yeni dekanı Prof. Dr. Mümtaz Nazlı'yı ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Özcan, fakültenin kentte hayvancılığa büyük katkı sağladığını belirterek, teşekkür etti. Özcan, "MAKÜ Burdur için, Veteriner Fakültesi de Burdur hayvancılığı için bir nimettir. Biz fakültemizle büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyumlu çalışmalarımızın, sizinle birlikte de devam edeceğini hatta daha da hız kazanacağını umuyorum" dedi.
Üretici, birlik ve üniversitenin böylesine uyumlu çalıştığı başka bir il daha görmediğini söyleyen Burdur Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı da, "Müdürlüğümüzce bu tür ortak çalışmalara her zaman destek olacağız. Koordineli çalışmaya ve kurumlararası dayanışmaya önem vereceğiz" dedi.
Nazlı ise MAKÜ Veteriner Fakültesi'nin hayvancılık için var olduğunu ve Burdur hayvancığı için katkılarının süreceğini kaydetti.
- BURDUR
Son Dakika › Yerel › Makü Veteriner Fakültesi'nin Yeni Dekanına Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.