Malatya Belediyesi Caddeleri Yıkıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya Belediyesi Caddeleri Yıkıyor

15.01.2013 15:01  Güncelleme: 15:04

Malatya Belediyesi buzlanma nedeniyle kirlenen caddeleri yıkıyor.

Malatya Belediyesi buzlanma nedeniyle kirlenen caddeleri yıkıyor.

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kirlenen cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.

Cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayan belediye, çalışmalar kapsamında ilk olarak Atatürk Caddesi'ni temizledi.

Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde yapılan temizlik çalışmalarına belediyeye bağlı diğer bazı müdürlükler ve şirketlerin de ekipleri katıldı.

Temizlik İşleri Müdürü Şaban Aşıcı, havaların iyi olmasından faydalanarak, kar yağışının ardından oluşan çamur ve atıkları temizlediklerini söyledi. Hava şartları müsait oldukça temizlik çalışmalarının süreceklerini belirten Aşıcı,

"Karın erimesiyle oluşan çamur ve diğer atıkları temizliyoruz. Soğuk hava ve dondan dolayı gece çalışmamız mümkün olmuyor. Hava şartları elverdiği ölçüde, caddelerdeki yıkama çalışmalarımız sürecek" dedi.

Muhabir: Yeter Erdine/ Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya Belediyesi Caddeleri Yıkıyor - Son Dakika


Advertisement