Malatya'da Maden Sempozyumu Düzenlenecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da Maden Sempozyumu Düzenlenecek

15.04.2013 09:30

Malatya'da hem kentin hem de civar illerin maden potansiyelinin ele alınacağı "Maden Sempozyumu" düzenlenecek.

Malatya'da hem kentin hem de civar illerin maden potansiyelinin ele alınacağı "Maden Sempozyumu" düzenlenecek.

Malatya Valiliği, Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, İnönü Üniversitesi, Malatya Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeoloji Mühendisleri Odası ve Fırat Kalkınma Ajansı ortaklığında gerçekleştirilecek sempozyum, 27 Nisan tarihinde başlayacak ve 3 gün sürecek.

Çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle MTA bölge müdürlerinin katılacağı sempozyumda, Türkiye'de madenciliğin durumuyla Malatya, Elazığ, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ın maden potansiyeli gibi konular oturumlarla ele alınacak.

Oturumların ardından sempozyum kapsamında oluşturulan heyet üyeleri, Hekimhan'daki demir yataklarını inceleyecek. - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da Maden Sempozyumu Düzenlenecek - Son Dakika


Advertisement