Malatya Emitt Fuarı'nda Tanılıcak - Son Dakika
Yerel

Malatya Emitt Fuarı'nda Tanılıcak

Malatya, bu yıl 18.’si düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) temsil edilecek.

28.01.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya, bu yıl 18.'si düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) temsil edilecek.

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, 30 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arası İstanbul TÜYAP'ta düzenlenecek fuar için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Valimiz Sayın Vasip Şahin'in talimatları doğrultusunda, bu önemli fuar için hazırlık yaptık. Fuarda ilimizi tarihi, turistik, kültürel ve doğal değerleriyle en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz. Standın, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en gözde stantlar arasında yer alması için çaba harcayacağız. İki ayı aşkın süredir hazırlandığımız bu fuar turizm açısından büyük önem taşıyor. Türkiye turizminin çeşitliliğine destek vermek ve gelen işbirliği taleplerini değerlendirmek adına yeni projeler sunan EMITT, Malatya turizm sektörü için büyük bir fırsat anlamına geliyor. Malatya'da turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerimizi fuarda yanımızda görmek istiyoruz. Turizm ekonomik boyutuyla değerlendirilen bir sektör ve bu pastadan pay alacak olan turizm işletmelerimizin EMITT fuarını en iyi şekilde değerlendirmeleri yararlarına olacaktır" dedi.

Özbay, hazırlık kapsamında Malatya'yı tanıtıcı Türkçe ve İngilizce broşür, CD ve poster hazırlandığını, tanıtım amaçlı yayınların ziyaretçilere dağıtılacağını belirtti.

Derviş Özbay, Malatya standına katkı sağlayan Malatya Valiliğinin yanı sıra Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş., Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ticaret Borsası, Kayısı Vakfı ile İşadamı Murat Tokmak, Göçmez Ticaret, Sofuoğlu Ticaret ve Levent Kayısıları firmasına teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Emitt Fuarı'nda Tanılıcak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement