Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Güzeyyurtlular Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Güzeyyurtlular Derneği'ni Ziyaret Etti

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Güzeyyurtlular Derneği\'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Benden başka Malatya'nın sorunlarını dile getiren milletvekili yoktur."

04.11.2013 10:36

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Benden başka Malatya'nın sorunlarını dile getiren milletvekili yoktur. Malatya'nın sorunlarını dile getiren benden başka da yoktur. Sorunların her zaman takipçisiyim" dedi.

Beraberinde, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar, parti yöneticileriyle birlikte Güzelyurtlular Derneği'ni ziyaret eden, CHP Milletvekili Veli Ağbaba, her zaman sorunların takipçisi olduğunu söyledi.

Ağbaba, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Malatya'nın sorunlarını dile getiren benden başka da yoktur. Biz konuştukça Malatya'nın sorunları gündeme geliyor. Maalesef diğer milletvekilleri ve diğer siyasi partiler pek gündeme getirmiyor. Ana muhalefet partisi milletvekili olarak, Malatyalılara, Hekimhanlılara ve Güzelyurtlulara yakışır sorunları dile getireceğim. Her zaman yanınızda ve emrinizdeyim" dedi.

Güzelyurtlular Derneği Başkanı Hakkı Türker ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, derneğin amacını anlattı. Üniversitede okuyan öğrencilere burs verdiklerini söyleyen Türker, "Milletvekilimiz Sayın Veli Bey ne zaman bir sorunu götürsek ilgileniyor. Mecliste sorunları dile getiriyor. Kendisine teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Ziyarette, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu ile Hekimhan'ın bazı belde belediye başkanları da bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Güzeyyurtlular Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement