Malatya'ya Yeni Büyük Bulvar Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Malatya'ya Yeni Büyük Bulvar Açılıyor

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tecde yolu ile çevre yolunu bağlayacak bulvarı, 2012 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

02.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tecde yolu ile çevre yolunu bağlayacak bulvarı, 2012 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çakır, belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan, Selim Pilten ve bazı daire müdürleri ile birlikte bulvarda yapılan çalışmaları inceledi. Bu çalışmaların sonunda Malatya'ya büyük bir bulvar açılacağını belirten Çakır, yeni yol açma ve genişletme çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Tecde yolu ile çevre yolunu birbirine bağlayacak yol açma çalışmalarının başladığını ifade eden Çakır, "50 metre genişliğinde, 3 bin 300 metre uzunluğundaki, Tecde yolu ve çevre yolunu bağlayacak yolu, 2012 yılında bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bu yolumuzu, dikey olarak Fahri Kayahan Caddesine bağlayan 3 caddemizi de bu çalışmamız ile açmış olacağız" dedi.

Çakır, yol açma çalışmaları sırasında 32 evin kamulaştırılacağını ve enkaz bedellerinin de ödeneceğini vurgulayarak, bu bölgenin altyapısını hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını, yollarıyla, caddesiyle ve altyapısıyla yeni bir alt merkez olması için çalışmaları yoğunlaştıracaklarını kaydetti.

İnceleme gezisine katılan Tecde Mahalle Muhtarı Abuzer Akkuş da, mahallenin 40 yıldır devam eden su sorununu çözmesinin yanı sıra yol ve altyapı çalışmalarına önem vermesi dolayısıyla Belediye Başkan Çakır'a teşekkür ettiklerini söyledi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'ya Yeni Büyük Bulvar Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement