Malkara Belediyespor 3 Puana 4 Golle Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Malkara Belediyespor 3 Puana 4 Golle Ulaştı

Malkara Belediyespor 3 Puana 4 Golle Ulaştı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden Malkara Belediyespor, Büyük Çınarlıspor’u 4-0 yenerek 3 puanı aldı.

16.11.2015 12:06

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Malkara Belediye spor, Büyük Çınarlıspor'u 4-0 yenerek 3 puanı aldı.

Malkara Belediyespor, 2015 - 2016 Futbol Sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi 5. Hafta müsabakasında 14 Kasım Stadı'nda Büyük Çınarlıspor ile karşılaştı. Kendi saha ve seyircisi önünde müsabakanın ilk dakikasından bitiş düdüğüne kadar rakibine karşı büyük bir üstünlük kuran Malkara Belediyespor, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Malkara 14 Kasım Stadı'nın yeni hali ise tüm spor severler tarafından büyük bir beğeni ve takdir topladı.

Malkara Belediyesporlu ve Büyük Çınarlısporlu futbolcular ellerinde 'Şehidimiz Selim Vural'a Allah'tan rahmet diliyoruz' yazılı pankartla sahaya çıktı. İlk yarıda attığı golün ardından asker şapkası takan Yiğit Deveci ise tribünlere asker selamı vererek gol sevincini futbolseverlerle paylaştı.

Müsabakayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Malkara Belediyespor ile Büyük Çınarlıspor Yöneticileri ve çok sayıda Malkaralı futbolsever izledi.

Malkara Belediyespor ilk yarıda Yiğit Deveci'nin kafa vuruşundan kaydettiği gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda Tarkan Hanci, Yiğit Deveci ve Harun Özkan'ın attığı goller ile skoru 4-0'a getirdi ve maç sonunda 3 puanı puan hanesine yazdırdı. Ligde oynadığı 4 müsabakadan üçünü kazanan yeşil siyahlı ekip, puanını 9'a çıkardı ve haftayı averajla üçüncü sırada kapattı.

Malkara Belediyespor, 22 Kasım 2015 Pazar günü 6. hafta müsabakasında Muratlı temsilcisi Aşağı Sevindiklispor ile Muratlı Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

Öte yandan, müsabaka öncesinde yapılması planlanan açılış töreni, Malkaralı şehit Selim Vural'ın cenazesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Belediyespor 3 Puana 4 Golle Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement