Manavgat 8. Aşçılar Balosu - Son Dakika
Yerel

Manavgat 8. Aşçılar Balosu

Manavgat 8. Aşçılar Balosu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 8. Aşçılar Balosu düzenledi.

18.03.2017 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 8. Aşçılar Balosu düzenledi.

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) tarafından 8. Aşçılar Balosu düzenlendi. Baloya AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse, Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz ve çok sayıda aşçı katıldı.

MAD Başkanı İsmail Karataş, Derneklerin Sivil Toplum Kuruluşlarının ilk basamağı olduğunu belirterek "Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Manavgat ilçemizde yapmış olduğumuz iş başı eğitimleri neticesinde kısıtlıda olsa genç nesile mesleği sevdirme ve mesleğin gelişimine katkımız olduğunu düşünüyorum. Turizm sektöründe var olan yatırımcı, işletmeci, yönetici ve emekçi arkadaşlarıma iyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın ise, Turizmin Beyaz Kelebekleri olarak adlandırdığı Aşçıların bacasız sanayi olan turizmin gizli kahramanları olduğunu belirterek yeni sezonun hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından balonun düzenlenmesine ve aşçılık mesleğine katkıda bulunanlara plaketleri verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat 8. Aşçılar Balosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement