Manavgat'ta Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Güvenlik Toplantısı

Manavgat\'ta Güvenlik Toplantısı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat ve güvenlik konulu toplantı düzenlendi.

14.06.2014 15:39  Güncelleme: 15:34

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat ve güvenlik konulu toplantı düzenlendi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclis Salonu'nda Manavgat ve güvenlik konulu toplantı düzenlendi. Toplantıya Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve muhtarlar katıldı. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, son günlerde Manavgat yaşanan olayların ardından çıkan dedikodu ve bilgi kirliliğinin ilçeye zarar vererek halkı tedirgin ettiğini, toplantıyı da onun için düzenlediler. İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un Manavgat'ta görev yaptığı yıldan bu yana kendisini Manavgatlı görerek her türlü organizasyona katıldığını hatırlatan Boztaş, "Sayın müdürümüz bizim bir büyüğümüz ve Manavgatlı hemşerimiz olarak bu günde önemli işlerini bir kenara bırakarak ilçemize geldiler. Kendisine Manavgat adına teşekkür ediyorum" dedi.

MANAVGAT'TA KOM'U KURACAĞIZ

Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, yıllarca Manavgat'ta emniyet müdürlüğü görevi yaptığını ve Manavgat'ın kendisi için özel bir yeri olduğunu belirterek, doğuştan değil ama gönülden Manavgatlı olduğunu söyledi.

Manavgat'taki tüm olayları çok yakından izlediklerini kaydeden Tonbul, "Manavgat'ımızın en küçük bir sorunu ve kederi bizim sorunumuzdur. Manavgat'ta olan her sorundan haberimiz var. Bunların sırası zamanı vakti geldiğinde gerekli işlemler yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Suç ve suçlu varsa bunun la mücadele etmek bizim asli görevimizdir. Manavgatlımızın içi rahat olsun. Önümüzdeki süreçte yer konusunu da çözerek Manavgat'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlar Bürosunu açarak uyuşturucu, kaçakçılık gibi suçlarla yerinde mücadele edeceğiz. Manavgatlı bunu müjde olarak algılayabilir" diye konuştu.

Yaklaşık 10 yıl önce Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevi yaptığını hatırlatan Tonbul, benzeri dedikodularının o dönemde de çıktığını ve çıkan asılsız haberler üzerine basın toplantısı yaptığını söyledi. Tonbul, "en fazla mücadele dallarında birisi de uyuşturucudur. Maalesef uyuşturucu kullanma yaşı dünyada olduğu gibi ülkemiz de de düşüyor. Sorunun tamamıyla polisiye tedbirlerle çözülmesi imkansızdır. Bu konuda daha fazla eğitimler verilmesi gerekiyor" dedi.

MANAVGAT'TA MOBESE SİSTEMİ TAM ANLAMIYLA KURULMALIDIR

Türkiye genelinde mobese sisteminin ilk olarak Korkuteli İlçesi'nde kurulduğuna dikkat çeken Tonbul, Manavgat'ta mobese sistemin yok denecek kadar yetersiz olduğunu ve tam anlamıyla kurulamamsının düşündürücü olduğunu ifade etti. Sistemin kurulmasıyla ilçede suç oranın daha da azalacağına işaret eden Cemil Tonbul, sisteminin tam anlamıyla kurulması için ilçe yetkilerini göreve davet etti. Konuşmaların ardından oda başkanları, mahalle muhtarları ile gazeteciler söz alarak, ilçenin çeşitli yerlerindeki güvenlik sorunlarına değindiler.

Gazeteci Arif Kaplan, Sosyal Medya üzerinden ortaya atılan ve aslı astarı olmayan iddiaların Manavgat halkını tedirgin ettiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement