Manavgat'ta Işıklandırma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Işıklandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Manavgat\'ta Işıklandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi, ilk olarak tarihi köprüde yaptığı ışıklandırma çalışmalarına ana caddelerde devam ediyor.

22.06.2012 16:14

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi, ilk olarak tarihi köprüde yaptığı ışıklandırma çalışmalarına ana caddelerde devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Şehit Halil İbrahim Mudul Kavşağı, Demokrasi Bulvarı Yapay Şelale Kavşağı ile İbrahim Sözen Caddesi ışıklandırılırken, kavşaklarda düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalarda 12 bin 500 adet led, 400 metre hortum led kullanıldığı, kavşak süslemelerinde şelalesiyle ünlü Manavgat'ın bu özelliğinin ön planda tutulduğu bildirildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçenin tarihi ve doğası ile turistlerin ilgisini çektiğini belirterek, "İlçemizi daha dinamik ve estetik bir görünümüne kavuşturmak, turizme katkı sağlamak için ışıklandırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarihi köprüde ışıklandırma çalışmamız büyük ilgi gördü. Şimdi aynı çalışmalara ana cadde ve kavşaklarda devam ediyoruz. Manavgat artık geceleri de ışıl ışıl olacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Işıklandırma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement