Manavgat'taki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Manavgat'taki Terör Örgütü Operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

25.07.2015 18:37

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

Manavgat Adliyesi'nde savcılık tarafından işlemleri tamamlanan Özlem Y. ve Mehmet C. mahkemeye çıkarıldı.

Zanlılardan Özlem Y. tutuklandı, Mehmet C. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Manavgat'ta, dün düzenlenen operasyonda Özlem Y. ve Mehmet C. gözaltına alınmış, evdeki aramada, bir tabanca ve 10 mermi ele geçirilmişti. Zanlılardan Özlem Y'nin, daha önce DAEŞ kampında bulunduğu belirlenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat'taki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement