Manisa Belediyespor'da Transfer - Son Dakika
Yerel

Manisa Belediyespor'da Transfer

Manisa Belediyespor\'da Transfer

Bölgesel Amatör Lig'de Manisa'yı temsil eden Manisa Belediyespor, Manisaspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon 2.Lig ekiplerinden Körfez Belediyespor forması giyen genç santrafor Samet Samancı ile sözleşme imzaladı.

01.08.2012 14:12

Bölgesel Amatör Lig'de Manisa'yı temsil eden Manisa Belediyespor, Manisaspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden Körfez Belediyespor forması giyen genç santrafor Samet Samancı ile sözleşme imzaladı.

Manisa Belediyespor'un Manisaspor'dan transfer ettiği Samet Samancı için Manisa Belediyesi'nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, futbolcu Samet Samancı ve Manisa Belediyespor yöneticileri katıldı. İmza töreni öncesi bir açıklama yapan Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, "Manisa Belediyespor olarak, Manisaspor altyapısında yetişmiş, hepimizin gelecek vaat eden, umut vaat ettiğini düşündüğümüz Samet Samancı kardeşimizle anlaşmış bulunuyoruz. Bizler bu transferimizi gerçekleştirirken, basının karşısına da ilk kez Samet kardeşimizle çıkıyoruz. Bu bizim için çok önemli. Çünkü gerçekten Manisa Belediyespor olarak, Manisaspor ile beraber altyapı anlamında yapmış olduğumuz işbirliğinin meyvelerinden bir tanesi olacak Samet. Kendisi geçtiğimiz yıl Manisaspor A Takımı ile birlikte Avusturya kampına gitmiş, daha sonra 2. Lig takımlarından Körfezspor'da görev almış. Bu sene Samet kardeşimizi Manisa Belediyespor'un şampiyonluk umudu olarak, şampiyonluk inancı olarak bizlerle beraber mücadele edecek olmasından da mutluluk duyuyoruz. Tabi bu transferde emeği geçen Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör'e de çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Samet burada iyi bir çıkış yakalayarak, uzun yıllar Türk futboluna ve Manisaspor'a hizmet verir. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Transferin hayırlı olmasını dileyen Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör de, "Manisaspor'un yetiştirdiği değerli oyunculardan biridir Samet Samancı. Bazen bir yerlere gelebilmek için birkaç adım geriye gitmek gerekiyor. Samet Samancı, kendi kariyeri için çok doğru bir yere geliyor. Çok iyi bir başkanı var, çok iyi bir yönetimi var. O'nun için çok doğru bir yer. Süreçte hepimiz Samet'in nerelere geldiğini çok iyi göreceğiz. Samet'in milli takımlarda oynayabilmesi için hayatıyla ilgili, kariyeri ile ilgili belli şeyleri planlamamız gerekiyordu. Samet için de, Belediyespor için de, Manisaspor için de hayırlı uğurlu olsun. İki kulüp de Manisa'nın kulübü. Kimse algıda farklılık yaratmasın diye söylüyorum. Her iki taraf için de çok iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

TEK HEDEFİM BELEDİYESPOR'UN ŞAMPİYON OLMASI

Hedefleri olan bir kulübe gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden genç santrafor Samet Samancı ise, "Emre Başkanım ve Cenk Başkanımızın desteğiyle, hedefleri olan bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Benim de hedeflerim var. Bu sezon Manisa Belediyespor'u şampiyon yapıp, hem kendi adıma, hem de kulüp adına iyi şeyler olacağını düşünüyorum hayırlı olsun" dedi. Konuşmaların ardından genç oyuncu, kendisini Manisa Belediyespor'lu yapan imzayı attı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Belediyespor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement