Manisa'dan, Kardeş Şehir Oral'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan, Kardeş Şehir Oral'a Ziyaret

Manisa\'dan, Kardeş Şehir Oral\'a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa’nın kardeş şehri Kazakistan’ın Oral kentinin Kurtuluş Günü etkinliklerine katıldı.

11.09.2015 15:15

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa'nın kardeş şehri Kazakistan'ın Oral kentinin Kurtuluş Günü etkinliklerine katıldı. Ziyarette ikili ilişkilerin gelişmesi noktasında Kültür Alışverişi anlaşması imzaladıklarını ifade eden Ustamehmetoğlu, kendilerini en iyi şekilde konuk eden Oral Belediye Başkanı Altay Kulginov'a teşekkür etti.

Manisa'nın kardeş şehri Kazakiztan'ın Oral kenti Kurtuluş Günü etkinliklerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı. Ustamehmetoğlu'na Oral ziyaretinde Belediye Meclis Üyeleri Kemal Korkmaz, İsmail Başyiğit, Ramiz Şiyak, Zülfikar Gürcan ve Lütfü Akdağ da eşlik etti.

Kazakistan'ın geçtiğimiz yıl düzenlenen Mesir Festivali'nin onur konuğu olduğunu hatırlatan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, "Festivalimizde Kazakistan'dan gelen konuklarımızı en iyi şekilde misafir etmiştik. Bu çerçevede aynı zamanda kardeş şehrimiz de olan Kazakistan'ın Oral şehri kurtuluş günü etkinliklerine davet edildik. Şehrimiz açısından güzel bir ziyaret oldu. Bizleri en iyi şekilde konuk eden Oral Belediye Başkanı Altay Kulginov'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve meclis üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

KÜLTÜR ALIŞVERİŞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Oral ziyaretinde iki şehrin ilişkilerinin daha da güçlenmesi adına "Kültür Alışverişi" protokolü imzaladıklarının altını çizen Ustamehmetoğlu, "İmzalanan bu protokolün hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Umarım Manisa ve Oral'ın önümüzdeki dönemde hem ticari hem de kültürel anlamda ilişkileri daha da gelişecektir" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'dan, Kardeş Şehir Oral'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement