Manisa Valisi Salihli'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Manisa Valisi Salihli'de Ziyaretlerde Bulundu

Manisa Valisi Salihli\'de Ziyaretlerde Bulundu

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Salihli ilçesinde kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.

25.09.2013 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Salihli ilçesinde kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.

Salihli ziyaretinin ilk durağında İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ile bir araya gelen Savaş, Kaymakam Peynircioğlu'ndan ilçenin genel tanıtımı, ilçeye yapılan tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Vali Savaş, Kaymakam Ertan Peynircioğlu ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ı, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel'i, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy'u, Salihli Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Toprak'ı makamında ziyaret etti. Savaş daha sonra Öğretmenevi'nde daire müdürleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

STSO Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli'nin sorunlarını birlikte çözmek adına ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy günün anısına Vali Savaş'a plaket takdim etti. Savaş, öğretmenevindeki toplantıdaki konuşmasında, Salihli'nin iyi gidiş yönünde bir uğraş içerisinde gördüğünü belirterek, "Bu iyiye gidiş, iyiye arzulama, olumlu anlamda kendi yöremize katkı sunma iradesi bizi başarıya götürecek en ana motor güç. Bunu kaybetmemiz lazım. Bunu aynı zamanda güçleri birleştirip ne yapılabiliri arama anlamına dönüştürdüğümüz taktirde zaten tespit edilen ihtiyaç karşılanmış oluyor" dedi.

Vali Savaş'a ziyaretleri sırasında AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş da eşlik etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Valisi Salihli'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement