Mardin'de Dükkanları Cephe Sağlıklaştırma ve Restorasyon Projesi - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Dükkanları Cephe Sağlıklaştırma ve Restorasyon Projesi

Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: "Bu ay sonu itibariyle 1. Cadde'de bulunan 180 dükkanın doğrama ve kepenkleri takılmış, 42 adet dükkanın da tente montajına başlanmıştır.

30.01.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, bu ay sonu itibariyle Birinci Cadde'de bulunan 180  dükkanın doğrama ve kepenkleri takılmış, 42 adet dükkanın da tente montajına  başlandığını bildirdi.

Birinci Cadede'de devam eden çalışmları inceleyen Ayanoğlu, geçtiğimiz aylarda başlatılan Cephe Sağlıklaştırma ve Restorasyon Çalışmaların devam ettiğini, şu ana kadar 180 dükkanda çalışmanın tamamlandığını belirtti.

Esnafa hiçbir maddi yükümlülük getirmeden,  644 binanın cephelerinin iyileştirileceğini belirten Ayanoğlu şunları söyledi:

" Proje 9,2 milyon Avroluk AB projesi. Bu ay sonu itibariyle 1. Cadde'de bulunan 180 dükkanın doğrama ve kepenkleri takılmış, 42 adet dükkanın da tente montajına  başlanmıştır. Kepenk ve tente uygulamalarından sonra tabela,aydınlatma elemanları ve diğer kent mobilyalarının uygulanmasına başlanacaktır. Tamamı hibe olan proje   kapsamında, esnafımıza herhangi bir maddi yükümlülük getirmeden, 644 binanın cepheleri iyileştirilecek ve cadde boyunca standart tabela, kepenk ve tente sistemi uygulaması yapılacak." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Dükkanları Cephe Sağlıklaştırma ve Restorasyon Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement