Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler Fatih İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 20 engelli öğrenciyle kahvaltıda bir araya geldi.
Polisevinde zihinsel, işitme ve görme engelli 20 öğrenci ile buluşan polisler kahvaltının ardından hatıra fotoğraf çektirdiler.
İl Emniyet Müdürü Derviş Kara, yaptığı açıklamada, halkın polise olan güvenini artırmak polis ve halk işbirliğini geliştirmek amacıyla bu tür etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Engellilerin bir çok sosyal etkinlikten yoksun olduğunu ifade eden Kara,
"Geleceğimizin teminatı gençlerle bir kaynaşma ortamı yaratarak onları tanımak istedik. Tüm dileğimiz engelli gençlerimizi topluma kazandırmaktır" dedi.
Engelli öğrenciler daha sonra polislerle müzik eşliğinde dans ederek eğlendiler.
- MARDİN
Son Dakika › Yerel › Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden Engelli Öğrencilere Kahvaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.