Mardin Valisi Cengiz, Nusaybin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Mardin Valisi Cengiz, Nusaybin'i Ziyaret Etti

Mardin Valisi Cengiz, Nusaybin\'i Ziyaret Etti

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz, eşi Vehibe Cengiz'le birlikte Nusaybin'de çeşitli incelemelerde bulundu.

12.06.2013 21:20

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, eşi Vehibe Cengiz'le birlikte Nusaybin'de çeşitli incelemelerde bulundu.

Nusaybin Hükümet Konağı'na gelen Vali Cengiz ve eşi, Kaymakam Murat Girgin, eşi Zeynep Girgin, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Salih Üstündağ, Emniyet Müdürü Cem Koray Kılıçkaya, STK temsilcileri ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Girgin'den ilçe hakkında bilgi alan Vali Cengiz, daha sonra STK temsilcileri ve kurum müdürleriyle görüştü. Mardin'e atandığından beri çeşitli genelgeler yayınladığını hatırlatan Vali Cengiz, 3 kırmızı çizgisinin olduğunu söyledi. Vali Cengiz, "Birincisi vatandaşlara kötü muamele olmayacak, ikincisi etik dışı davranılmayacak, üçüncüsü de yolsuzluk olmayacak. Bu benim 3 kırmızı çizgimdir" dedi.

Daha sonra Cumhuriyet Ortaokulu'ndaki 'Cumhuriyet Okuyor' kitap okuma kampanyası ödül törenine katılan Vali Cengiz, burada yaptığı konuşmada eğitimde Mardin'in olduğu konumu kabullenemediğini kaydetti. Vali Cengiz, "Eğitimde Mardin iyi bir noktada değil. Hatta içler acısı da diyebiliriz. Bu sırayı da kabullenemem. 81 vilayet var. 40'tan aşağısı eksi kabul ediyoruz. 40'ı da sıfır kabul ediyoruz. Bundan sonra tüm okullarımızın hedefi Türkiye'nin üzerinde bir başarı elde etmek" diye konuştu.

Ödül töreninden sonra Nusaybin Belediyesi'ni de ziyaret eden Vali Cengiz, Belediye Başkanı Ayşe Gökkan'la görüştü. Kaymakamlığa bağlı Gençlik ve Kadın Merkezlerini de ziyaret eden Vali Cengiz, daha sonra ilçeden ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Valisi Cengiz, Nusaybin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement