Marev Başkanı Demirci ve Hcr Başkanı Özil, Lösemili Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Marev Başkanı Demirci ve Hcr Başkanı Özil, Lösemili Çocukları Ziyaret Etti

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı(marev) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve Hcr Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Özil, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde Lösemili Çocukları ve Yakınlarını Ziyaret Etti

29.07.2010 14:38

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı(MAREV) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve HCR Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Özil, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde lösemili çocukları ve yakınlarını ziyaret etti.

MAREV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MAREV Yönetim Kurulu Başkanı Demirci ve HCR Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Özil, hasta ve hasta yakınlarıyla görüşerek onlara moral verdi.

Doğum gününü kutlayan Lösemili minik Zehra ile sevincini paylaşan Demirci, çocukların kendilerine emanet olduğunu, onları korumak ve sağlık sorunlarına çözüm olmak için hastaneye yardım etmek gerektiğini belirtti, ona doğum günü hediyesi verdi.

Demirci, Gaziantep'in en önemli sorunları arasında yer alan eğitim ve sağlık konularında duyarlı olduklarını ve ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Onkoloji Hastanesi'nin sadece Gaziantep'te değil bölge şehirlerinden gelen hastalara da önemli hizmet verdiğini dile getiren Demirci, Başhekim Dr. Alper Sevinç'i kutladı.

Lösemili çocukların birçok sorunu olduğunu belirten Hacer Özil ise Gaziantepliler'in el birliğiyle inşa ettiği ve bölgeye hizmet veren Onkoloji Hastanesi'nin desteklenmesi gerektiğini, lösemili çocukların morallerini yüksek tutulması için herkese görev düştüğünü kaydetti.

(SEÇ-İRE) - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marev Başkanı Demirci ve Hcr Başkanı Özil, Lösemili Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement