Markalaşmada Müşteri Odaklı Tasarım - Son Dakika
Yerel

Markalaşmada Müşteri Odaklı Tasarım

Markalaşmada Müşteri Odaklı Tasarım

Cumayeri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Ürün Tasarımı ve Kansei Mühendisliği” konulu seminer, "Fen Edebiyat Fakültesi Kutadgu Bilig Konferans Salonu”nda gerçekleştirildi.

03.05.2016 12:14

Cumayeri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Ürün Tasarımı ve Kansei Mühendisliği" konulu seminer, "Fen Edebiyat Fakültesi Kutadgu Bilig Konferans Salonu"nda gerçekleştirildi.

Seminere Cumayeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Özdemir, davetli misafirler, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Cumayeri Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Gör. Erman Zurnacı tarafından gerçekleştirilen seminerde, endüstriyel ürün tasarımında başarılı bir yaklaşım olan Kansei Mühendisliği yöntemi hakkında bilgiler verildi.

Keskinleşen piyasa koşulları ve artan ürün çeşitliliğiyle beraber müşterinin beğenisini kazanacak ve rekabet avantajı sağlayacak ürünlerin nasıl tasarlanması gerektiğiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Öğretim Gör. Erman Zurnacı, müşteri isteklerini anlamak ve müşteri odaklı ürünler üretebilmek için kullanılan Kansei Mühendisliği yönteminin avantajları ve bu yöntemi kullanan firmaların gösterdikleri başarıları örnekler üzerinden anlattı.

Öğretim Gör. Erman Zurnacı, Kansei Mühendisliği ve buna benzer müşteri odaklı yaklaşımların ürün tasarımında kullanılmasıyla rekabet gücü yüksek ve marka değeri olan ürünlerin üretilmesinin mümkün olacağını ifade etti.

Piyasada aynı özelliklere sahip birçok ürün olduğunu belirten Erman Zurnacı, markalaşmayı ve müşteri kitlesini artırmayı hedefleyen firmalar için müşteri odaklı tasarım konusunun zorunlu olduğuna dikkat çekti.

Öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen seminer, davetli konuşmacıya teşekkür belgesinin takdim edilmesiyle sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Markalaşmada Müşteri Odaklı Tasarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement