Marmara Adası Açıklarında Yük Gemisinin Karaya Oturması - Son Dakika
Yerel

Marmara Adası Açıklarında Yük Gemisinin Karaya Oturması

Marmara Adası açıklarında karaya oturan boş bir yük gemisinde mahsur kalan 9 mürettebatın 4'ü kurtarıldı.

01.01.2015 03:03

İstanbul Tuzla'dan yola çıkan ve Balıkesir'in Marmara Adası açıklarında karaya oturan boş bir yük gemisinde mahsur kalan 9 mürettebatın 4'ü kurtarıldı.

Balıkesir'in Marmara Adası açıklarında karaya oturan Sierra Leone bayraklı yaklaşık 60 metre uzunluğunda ve 621 groston ağırlığındaki yük gemisinin 9 mürettebatı gemide mahsur kaldı.

Libya'ya gittiği öğrenilen geminin, makine dairesinin su aldığı ve yardım çağrısında bulunulması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri mürettebatı kurtarmak için harekete geçti.

Ekiplerin çalışmasıyla yabancı uyruklu 4 mürettebat kurtarılarak Marmara ilçesine getirildi. Sahil kenarında sağlık ekipleri tarafından karşılanan 4 kişiye ilk müdahale ambulanslarda yapıldı.

İlçeye uzun zamandır elektrik verilemediği için Marmara Devlet Hastanesi'ne sevk edilemeyen 4 kişiye, sahile yakın bir yerde elektriği bulunan bir kahvehanede doktorlar nezaretinde serum verildi ve gözetim altında tutuldu.

Sahil Güvenlik ekipleri diğer mürettebatın kurtarılması için çalışmalarını sürdürüyor. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmara Adası Açıklarında Yük Gemisinin Karaya Oturması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement