Marmaris Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Marmaris Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı

Marmaris Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı
06.03.2012 15:53

Marmaris Belediye meclisi Mart Ayı olağan toplantısı yapıldı.

Marmaris Belediye meclisi Mart Ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda Mayıs ayında Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenecek Denizcilik, Kültür, Sanat, Spor ve Bahar Festivali için İhtisas Komisyonu üyelerini belirledi.

Önceki yıllarda olduğu 3 üyenin seçildiği İhtisas Komisyonu; İsmet Kamil Öner, Mehmet Tokgöz ve Gökhan Uysal'dan oluştu.

Gündemin ikinci maddesi de AK Partili üyelerin 5 çekimser oyuna karşı oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesi şöyleydi: Mariç-Belbir tarafından 10 Kasım 2011 tarihinde ihale edilen ve 30 Kasım 2011 tarihinde imzalanan 120 bin TL sözleşme bedelli Aktaş-Adaağzı Kanalizasyon Şebeke TM6 TM7 Terfi Merkezleri ile mevcut TM1-TM2-TM3-TM4-TM5 Terfi Merkezlerinin Izgara ve Borulamalarının Yenilenmesi ve Kum Tutucu Yapım İşleri, Kanalizasyon Şebeke, Gökbel İçme Suyu Temini Kesin Projeleri Hazırlanması Hizmet Alımı İşi kapsamında Belediyemize ait proje olan, Aktaş-Adaağzı Kanalizasyon Şebeke TM6, TM7 Terfi Merkezleri ve Mevcut TM1-TM2-TM3-TM4-TM5 Terfi Merkezlerinin Izgara ve Borulamalarının Yenilenmesi, Kum Tutucu Yapım İşleri ve Kanalizasyon Şebeke projesi denetimleri için toplam proje denetim bedeli olan 3 bin 600 TL'nin yüzde 65,7'sinin Belediyece ödenmesi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, bu bedelin Marmaris Belediyesi'nin İller Bankası payından kesileceğini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı - Son Dakika


Advertisement