Marmaris Belediyesi 4 Yıllık Çalışmalarını Personeline Sunumla Anlattı - Son Dakika
Yerel

Marmaris Belediyesi 4 Yıllık Çalışmalarını Personeline Sunumla Anlattı

Marmaris Belediyesi 4 Yıllık Çalışmalarını Personeline Sunumla Anlattı

Marmaris Belediyesi Başkanı Mehmet Oktay, belediye personeline yönelik düzenlenen sunumda, birlikte çalışarak Marmaris için önemli işlere imza attıklarını söyledi. Pandemi, yangın, sel, deprem gibi zorluklara rağmen birlikte hareket ettiklerini belirten Oktay, çalışanların emeğine teşekkür etti.

30.04.2023 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Belediyesi'nin 4 yıllık çalışmalarıyla ilgili düzenlenen sunumda Belediye personeline seslenen Başkan Mehmet Oktay, "Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte, birbirimize güvenerek, birbirimizden destek alarak Marmaris için çok önemli işlere imza attık" dedi.

Marmaris Belediyesi'nin 4 yıllık hizmet dönemiyle ilgili personele yönelik bir toplantı düzenlendi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın da katıldığı personel bilgilendirme toplantısına Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk, Burak Demirtaş, müdürler ve tüm birim çalışanları hazır bulundu. Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Zağlı'nın birimlerim çalışmalarıyla ilgili yaptığı sunum ve 4 yılın anlatıldığı filmin gösterilmesinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Oktay kürsüye çıktı.

4 yıl boyunca pandemi, yangın, sel, deprem gibi birçok zorluğa hep birlikte göğüs gerdiklerini söyleyen Oktay, "Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte, birbirimize güvenerek, birbirimizden destek alarak Marmaris için çok önemli işlere imza attık. Hiçbir ilçenin başına gelmeyen afetlerin altından hep birlikte kalktık. Karşılaştığımız zorluklara rağmen çok hızlı karar alıp hareket ettik. Her platformda dile getirdiğim gibi bu başarıda en büyük emek sizlerin" diye konuştu.

"Göreve geldiğim ilk gün de söylemiştim. Her şartta çalışanın, emekçinin yanındayız demiştim. Bu sözümüzden asla vazgeçmedim. Sizlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" diyen Oktay, "Marmaris'imiz için alın teri döken her birinizin emeğine, yüreğine, alın terine sağlık. Hepinizi kendi adıma bir kez daha tebrik ve hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediyesi 4 Yıllık Çalışmalarını Personeline Sunumla Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement