Masiad Başkanlığına Turgay Akar Seçildi - Son Dakika
Yerel

Masiad Başkanlığına Turgay Akar Seçildi

MATSO Başkanlığı'na seçilen Ahmet Boztaş’ın MASİAD başkanlığından istifa etmesinin ardından Başkan Vekili Turgay Akar MASİAD başkanı oldu

20.06.2013 14:37

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) başkanlığına Turgay Akar seçildi.

Ahmet Boztaş'ın, 8 Haziran'da yapılan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasına (MATSO) seçilmesinin ardından, MASİAD Yönetim Kurulu yeni yapılanmasını belirledi. MASİAD yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Boztaş'tan boşalan MASİAD başkanlığına Dernekler Kanunu'nun 23.maddesi hükümleri doğrultusunda.Yönetim Kurulu Başkan Vekili Turgay Akar seçildi.

MASİAD Yönetim Kurulu'na istifasını sunan Ahmet Boztaş, bugüne kadar gösterdikleri çabalardan dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Boztaş,"MASİAD,  Manavgat sivil toplum yapılanmasında bir milat olmuştur. Bugüne kadar Manavgatımızın gelişimi adına gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler toplumda karşılık görmüş ve bugünkü sonuca ulaşmamızın mihenk taşı olmuştur. Bundan sonra da MATSO ve MASİAD el birliği ile Manavgat'ın güzel yarınları adına ciddi projelere imza atacaktır" dedi.

Atamalar sonucunda Turgay Akar'ın başkanlığındaki MASİAD Yönetim Kurulu'nda başkan yardımcılıklarına Süleyman Öz ve İbrahim Ünal, genel sekreterliğe Hüseyin Cengiz, muhasip üyeliğe Sabri Kaya seçildi.

Toplantıda ayrıca Ahmet Boztaş'tan boşalan yönetim kurulu üyeliğine yedek üyelerden Ahmet Günal getirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Masiad Başkanlığına Turgay Akar Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement