Mastob, Stuttgart ve Utrecht Fuarı'nda Bölgenin Tanıtımını Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Mastob, Stuttgart ve Utrecht Fuarı'nda Bölgenin Tanıtımını Yapıyor

Mastob, Stuttgart ve Utrecht Fuarı\'nda Bölgenin Tanıtımını Yapıyor

Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Almanya’nın Stuttgart şehrinde ve Hollanda’nın Utrecht şehrinde iki gün arayla başlayan ve aynı gün sona erecek olan fuarlarda bölgenin tanıtımını yapıyor.

20.01.2014 16:31

Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Almanya'nın Stuttgart şehrinde ve Hollanda'nın Utrecht şehrinde iki gün arayla başlayan ve aynı gün sona erecek olan fuarlarda bölgenin tanıtımını yapıyor.

Her iki fuarda da MASTOB tanıtım malzemelerinin yanı sıra Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Turizm Altyapı Birliği'nin (MATAB) bölge tanıtımına katkıda bulunmak amacı ile hazırlattığı malzemelerin dağıtımını yapıldığı belirtilirken, Hollanda Utrecht'de bu yıl 43'üncü kez düzenlenen Vakantibeurs Turizm Fuarı'nda Türkiye'nin toplam bin 300 metrekarelik bir alanda temsil edildiği kaydedildi. 2013 yılı ziyaretçi sayısının 100 bin iken bu yıl daha da artmasının beklendiği, Hollanda pazarından 2013 yılında Türkiye'ye gelen ziyaretçi sayısının yüzde 2.81'lik artışla 1.280.906 olduğu ifade edildi.

MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut ise her iki fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Direk satışların yapıldığı Stuttgart Fuarı'na 4'üncü kez katıldık. Utrecht Fuarı'na ise 11'inci kez katılıyoruz. 2014 fuar sezonunda bütçemiz doğrultusunda elimizden geldiğince Manavgat Side'nin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mastob, Stuttgart ve Utrecht Fuarı'nda Bölgenin Tanıtımını Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement