Matab, Bin Metrekarelik Bahçeye Kilit Parke Taşı Döşüyor - Son Dakika
Yerel

Matab, Bin Metrekarelik Bahçeye Kilit Parke Taşı Döşüyor

Matab, Bin Metrekarelik Bahçeye Kilit Parke Taşı Döşüyor

ntalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB), Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesine bin metrekare kilit parke taşı döşüyor.

10.04.2013 16:41

ntalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB), Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesine bin metrekare kilit parke taşı döşüyor.

Manavgat Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Yüksel, "Müdürlüğümüz tarafından istenilen kaymakamlık oluru ile MATAB'a ihale edilen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli arasında geliş güzergahının dizaynını düşündük. Ayrıca otel misafirlerimizin de yürüyüş yolu olarak kullanacakları bölgelere parke kilit taşı döşemesi projesi çerçevesinde çalışmalar 8 Nisan'da başladı. Bin metrekare alanda devam eden kilit parke taşı döşeme çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor" dedi.

Yüksel, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç,

MATAB Başkanı Recep Barut ve Denizyaka Muhtarı Abdurrahman Erdoğan'a Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matab, Bin Metrekarelik Bahçeye Kilit Parke Taşı Döşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement