Matso Meclisi Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Matso Meclisi Belirlendi

Matso Meclisi Belirlendi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) organ seçimleri Otogar Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

08.06.2013 20:23

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) organ seçimleri Otogar Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Başkan adaylarından Ahmet Boztaş, 4'ncü meslek komitesinde rakip Selçuk Senirli karşısında 247'ye 220 oy ile kazandı. Meclis gruplarında da Ahmet Boztaş ekibi üstünlük sağladı.

MATSO'nun komitelerde Meclis üyesi seçimleri Otogar Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda sabah saat 09.00'da başladı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Şükrü Vural, yarışan bütün meslek gruplarına ve başkan adaylarına başarılar dileyerek oyunu kullandı. Seçimlerde üyeler genel olarak Değişim Hareketi'nin adayları ve Selçuk Senirli'nin adaylarıyla bazı komitelerde bağımsız adaylar için oy kullandı. MATSO'ya kayıtlı olan ve gerekli belgeleri sağlayan 3 bin 987 üyenin oy kullandığı ve saat 17.00'de sona eren seçimlerin ardından oy sayımı yapıldı. MATSO başkanlığını etkileyen seçim 4'ncü meslek gurubunda yaşandı. Değişim gurubunun başkan adayı Ahmet Boztaş'la diğer başkan adayı Selçuk Senirli'nin bulunduğu grup büyük çekişmeye sahne oldu.

Oy sayımı sırasında da uzun süre aralarında 4-5 oy farkıyla devam sayım sonunda Ahmet Boztaş, rakibine 247'ye 220 kazandı. 4'ncü meslek komitesinde 2 oyda geçersiz sayıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso Meclisi Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement