MBA Okulları, Hayvan Barınaklarına Mama Bağışı Kampanyası Düzenledi - Son Dakika
Yerel

MBA Okulları, Hayvan Barınaklarına Mama Bağışı Kampanyası Düzenledi

MBA Okulları, Hayvan Barınaklarına Mama Bağışı Kampanyası Düzenledi

MBA Okulları öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde 'Bir Kapta Sevgi Paylaş' kampanyası düzenleyerek barınakta yaşayan hayvanlar için mama bağışı kampanyası başlattı. Öğrencilerin topladığı mamalar hayvan barınaklarına teslim edildi ve böylece hem hayvanların yaşamına katkı sağlandı hem de sorumluluk bilincinin önemi vurgulandı.

06.10.2023 09:44  Güncelleme: 09:45

MBA Okulları öğrencileri, "Daha İyi Bir Dünya İçin" mottosuyla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde "Bir Kapta Sevgi Paylaş" kampanyası düzenleyerek barınakta yaşayan hayvanlar için mama bağışı kampanyası başlattı.

MBA Okulları, Yenilikçi Eğitim Ekosisteminin eğitim değerlerinde yer alan Sürdürülebilirlik, İnsani Tutum ve Kapsayıcılık değerleriyle "Bir Kapta Sevgi Paylaş" mama bağışı kampanyasını düzenledi. Öğrencilerin ve öğrenci senatosu üyelerinin topladıkları mamalar hayvan barınaklarına teslim edildi. Böylece öğrenciler kampanya çerçevesinde hem hayvanların yaşamına katkı sağlayan bir çalışmaya imza attı hem de ekosistemdeki canlıların sorumluluğunu alarak sorumluluk bilincinin önemine dair farkındalık kazanmış oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MBA Okulları, Hayvan Barınaklarına Mama Bağışı Kampanyası Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement