Medical Park Doktorları Samsunum 1'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Medical Park Doktorları Samsunum 1'de Buluştu

Medical Park Doktorları Samsunum 1\'de Buluştu

Medical Park Samsun Hastanesi doktorları Samsunum 1 Gemisi'nde kahvaltıda buluştu.

19.06.2012 14:06

Medical Park Samsun Hastanesi doktorları Samsunum 1 Gemisi'nde kahvaltıda buluştu.

Kahvaltının onur konuğu Medical Park Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta idi. Kahvaltıya Medical Park Samsun Hastanesi hekimleri ve aileleri katıldı. Keyifli geçen kahvaltıda Muharrem Usta, Türkiye ve Samsun'daki özel sağlık hizmeti hakkında hekimlerle bilgi alışverişinde bulundu.

Medical Park Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, "1995'te Türkiye sağlık sektöründe 'Herkes İçin Sağlık' felsefemizle yola çıktık. Artık sağlık alanında yaptığımız büyümeyi başka alanlarda da yapmak istiyoruz. Bizim sağlıktan sonra en önem verdiğimiz konulardan birisi eğitimdir. Medical Park Samsun Hastanesi'nin vakıf üniversitesi kurma hedefi bizim için önemli bir hedeftir ve Medical Park Sağlık Grubu çatısında olan üç hastanemiz daha bu hedef doğrultusunda çalışma yapmaktadır. İnsanların yüzündeki gülümsemeyi sürekli kılmak için çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz" dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş, "Medical Park Samsun Hastanesi olarak uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygı duyarak, gelişmiş sağlık teknolojisi, uzman deneyimli ve akademik kadromuz ile toplumun çoğunluğuna kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştırmada öncü olma özelliğimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Samsun'un gün geçtikçe daha çok geliştiğini ve bölgedeki önemini daha çok arttırdığını söyleyen Hikmet Çavuş, en büyük hedeflerinin vakıf üniversitesi açmak olduğunu belirtti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Park Doktorları Samsunum 1'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement