Medikar Hastanesinden 'Hasta Güvenliği' Sempozyumu - Son Dakika
Yerel

Medikar Hastanesinden 'Hasta Güvenliği' Sempozyumu

Medikar Hastanesinden \'Hasta Güvenliği\' Sempozyumu

Karabük Özel Medikar Hastanesi tarafından 'Hasta Güvenliği' sempozyumu gerçekleştirildi.

17.11.2012 17:59

Karabük Özel Medikar Hastanesi tarafından 'Hasta Güvenliği' sempozyumu gerçekleştirildi.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen programda Özel Medikar Hastanesi Genel Müdürü Dr. Adem Kar'ın açılış konuşmasıyla başlayan Hasta Güvenliği Sempozyumu programının birinci oturumu "Temel Hasta Güvenliği" konusunda Hasta Güvenliği Derneği Başkanı Dr. Mustafa Bulun'un sunumu ile devam etti.

Sempozyumun ikinci oturumunda ise İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Çağlayan'ın oturum başkanlığında Genel Cerrahi Uzmanı, Ankara Yüzüncü Yıl Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Danışmanı ve Hasta Güvenliği Derneği Yönetim Kurulu üyesi Yardımcı Doç. Dr.

C. Gökhan Osmanoğlu, "Cerrahi Hasta Güvenliği",

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim üyesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalite Koordinatörü Yardımcı Doç. Dr. Nurullah Kurutkan, "Güvenlik Raporlama Sistemi ve Kök Neden Analizi", Özel Medikar Hastanesi Ameliyathane ve Yoğun Bakımlar Koordinatörü Dr. Alper İynem, "Yüksek Riskli İlaçların Güvenli Kullanımı" hakkında sunumlarını yaptı.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki'nin oturum Başkanlığını yaptığı üçüncü oturumda ise, Medicana Bahçelievler Hospital's Kalite Direktörü Dr. Cem Başaran, "Bilgi Teknolojilerinin Hasta Güvenliğini Sağlamadaki Rolü", Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalite Koordinatörü Yardımcı Doçent Dr. Nurullah Kurutkan'ı "Hasta Güvenliği İndikatörleri" sunumu yaptı.

Sempozyumun son oturumunda ise, Özel Medikar Hastanesi Laboratuarlar Koordinatörü Dr. Hacer İynem, "Laboratuvar Güvenliği" ve Özel Medikar Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Ayten Ergin Karakaya ise "Yoğun Bakım Ünitelerinde Hasta Güvenliği Uygulamaları" sunumlarında bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medikar Hastanesinden 'Hasta Güvenliği' Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement