Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bu ülke bir daha istikrarsızlığa mahkum olmamalı. Onun için 1 Kasım seçimlerinin, yeniden istikrarın, güçlü istikrarın yakalandığı bir seçim olmasını ümit ediyoruz" dedi.

17.10.2015 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bu ülke bir daha istikrarsızlığa mahkum olmamalı. Onun için 1 Kasım seçimlerinin, yeniden istikrarın, güçlü istikrarın yakalandığı bir seçim olmasını ümit ediyoruz" dedi.

Yalçın, bir davet salonunda düzenlenen "Memur-Sen Eskişehir Buluşması"nda yaptığı konuşmada, "Hedef Bir Milyon Üye" kampanyası çerçevesinde bir araya geldiklerini söyledi.

Memur-Sen ailesinin varlığının, ülkenin kardeşliği ve birliği açısından önemli olduğunu belirten Yalçın, "Onun için 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan istikrarsızlık tablosu, koalisyon görüntüsünün emperyalist devletleri harekete geçirmesi üzerine, içimizdeki ırgatları üzerinden ocaklara acının düşürülmesi, Memur-Sen'in sesini yükseltmesini zorunlu kılmıştır. Bizim yürüyüşümüz güçlü Türkiye'nin yürüyüşüdür. Yürüyüşümüzü bozmayacağız" ifadelerini kullandı.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülen operasyonda şehit düşen 3 askere Allah'tan rahmet dileyen Yalçın, "Bu ülke, bu türbülanstan çıkacaktır, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şimdiye kadar diz çöktüremeyenler, bu ülkeye diz çöktüremeyecekler" diye konuştu.

Memur-Sen'in "büyük Türkiye" idealinin yanında saf tutmaya devam edeceğini bildiren Yalçın, "Bizim varlığımız herhangi bir siyasi partinin taraftarlığı ve holiganlığıyla asla bağdaştırılamaz. Özgün ve özgür duran bir teşkilat olarak bizim varlığımız, 'büyük Türkiye' idealinin varlığıdır" dedi.

Türkiye'nin bir daha istikrarsızlığa mahkum olmaması gerektiğini vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:

"Onun için 1 Kasım seçimleri, yeniden istikrarın, güçlü istikrarın yakalandığı bir seçim olsun ümidindeyiz. Çünkü Türkiye bir daha istikrarsızlığı kaldırmaz. Bir daha geriye dönülmemesi için Memur-Sen'in duruşu, yürüyüşü son derece önemlidir. Adaletin herkes için eşit olması, paralelin, yatayın, dikeyin kimsenin zimmetine geçmemesi, herkesin yaptığı cezanın bedelini çekmesi ve asla adaletin omuzdaki yıldızlarla ölçülmemesi için kol kola durmak hepimizin ortak görevidir."

Programa, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, AK Parti Eskişehir milletvekili adayları Harun Karacan, Emine Nur Günay, Yetkin Tetik, Ali Demirel ve Yılmaz Altın ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement