Meram Belediye Başkanı Kalaycı'nın Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Meram Belediye Başkanı Kalaycı'nın Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Meram Belediye Başkanı Kalaycı\'nın Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına başarılar diledi.

15.09.2013 13:09

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına başarılar diledi.

Kalaycı, mesajında, yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Çocukları ve gençleri çağın ihtiyaçlarına göre yetiştirmenin, en önem verilmesi gereken konu olduğunu, güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolunun eğitimden geçtiğini vurgulayan Kalaycı, şunları kaydetti:

"Eğitime yapılan yatırımın en güzel yatırım olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda Belediye olarak yeni okullar ve ek derslikler yaparak eğitimdeki derslik açığını kapatmaya çalışıyoruz. Üç yıl içinde 3 adet 16 derslikli okul ile birlikte birçok ana okulunun yapımını gerçekleştirdik. Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından mayıs ayı içinde temeli atılan 36 derslikli Tahir Büyükkörükçü İmam Hatip Lisesi ve Eğitim Kompleksi'nin inşaatı da tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Bundan sonra da eğitime destek noktasında üzerimize düşenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 2013-2014 eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meram Belediye Başkanı Kalaycı'nın Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement