Meraküm ve Dumanlı Çayı Yöresi Belde ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MERDER) Başkanlığı'na Mehmet Açık yeniden seçildi.
Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, MERDER'in 6. Olağan Genel Kurulu, Namık Kemal İlkokulu'nda gerçekleşti. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Açık, bölgenin tanıtımı ve sorunlarının çözümü için kurulan MERDER'in başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.
Aynı zamanda MERDER'in kurucu ve onursal başkanı olan AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ise birlik ve beraberlik noktasında önemli görevler üstlenen derneğin yöneticilerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kuru, bölgeye yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
Tek listeyle gidilen seçimde Mehmet Açık, başkanlığa yeniden seçildi. Derneğin eski yönetiminde görev alan üyelere plaket verildi.
MERDER'in genel kuruluna Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ve bazı beldelerin belediye başkanları katıldı.
Muhabir: Serhat Zafer
Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Merder Başkanlığı'na Mehmet Açık Yeniden Seçildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.