Mersin İdmanyurdu Teknik Direktör Sağlam, Mert Nobre ile Brezilya'da Yeni Sezon Hazırlıklarını... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktör Sağlam, Mert Nobre ile Brezilya'da Yeni Sezon Hazırlıklarını...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Mert Nobre ile Brezilya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Mert Nobre ile Brezilya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, kişisel internet sitesinden duyurduğu mesajında, yeni sezon hazırlıkları için Brezilya'ya gittiğini duyurdu.

Brezilya'da yaklaşık 10 maç izleyeceğini bildiren Sağlam "nokta transferler" için sıkı bir program çizdiğini vurguladı. Brezilya'da kendisine Mert Nobre'nin eşlik ettiğini aktaran Sağlam, Haziran ayının ilk günlerinden yeniden Mersin'e döneceğini kaydetti.

- MERSİN

Kaynak: AA