Mersin Üniversitesi Turizm Fuarı, Mersin'in turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Mersin Üniversitesi Turizm Fuarı, Mersin'in turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor

Mersin Üniversitesi Turizm Fuarı, Mersin\'in turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Turizm Fuarı, 17-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuar, marka değerler oluşturmayı, turizm vizyonunu belirlemeyi ve kent turizmine katkı sağlamayı amaçlıyor.

22.02.2024 10:02  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in potansiyelinin artırılması amacıyla Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Turizm Fuarı, 17-19 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy, fuarla, turizmin daha rekabetçi konuma gelmesine katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti. Bu amaç doğrultusunda kentte turizmle ilgili projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade eden Atasoy, "Gerçekleştireceğimiz fuarla, marka değerler oluşturmayı, geleceğe yönelik turizm vizyonunu belirlemeyi, turistik ürün sayısını artırmayı ve kent turizmine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Atasoy, birçok etkinliğin olacağı Mersin Turizm Fuarı'nın, 17-19 Nisan'da MEÜ Akdeniz Kültür Merkezi ile Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde gerçekleştirileceğini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Üniversitesi Turizm Fuarı, Mersin'in turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement